Go Back
+ servings
uunissa-paahdettu-kalkkunan-rinta-resepti

Uunissa Paahdettu Kalkkunan Rinta -resepti

Herkullinen ja mehukas kalkkunan rinta, paahdettu uunissa täydellisyyteen.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 1 hour
Kokonaisaika: 1 hour 15 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 1 kg Kalkkunan rinta luuton ja nahaton
  • 2 rkl Oliiviöljy
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri jauhettu
  • 2 kpl Valkosipulinkynsi murskattu
  • 1 tl Timjami kuivattu

Ohjeet 

  1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Hiero kalkkunan rintaan oliiviöljy, suola, mustapippuri, murskattu valkosipuli ja timjami.
  3. Aseta kalkkunan rinta paistovuokaan ja paahda uunissa noin 60 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 75 astetta.
  4. Anna kalkkunan levätä folion alla 10 minuuttia ennen viipalointia.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 1g | Protein: 30g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 75mg | Sodium: 400mg | Potassium: 350mg | Vitamin C: 2mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Turkey, Kalkkuna
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!