Uunissa Paahdettu Parsakaali Resepti
Herkullinen ja helppo uunissa paahdettu parsakaali.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g parsakaali paloiteltu
- 2 rkl oliiviöljy
- 1 tl suola
- 0.5 tl mustapippuri jauhettu
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Levitä parsakaalin palat uunipellille leivinpaperin päälle.
Ripottele päälle oliiviöljy, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
Paahda uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes parsakaali on rapeaa ja kullanruskeaa.
Calories: 100kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 4g | Fat: 7g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 300mg | Potassium: 400mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 80mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Roasted Broccoli, Paahdettu Parsakaali