Go Back
+ servings
uunissa-paahdettu-parsakaali-resepti

Uunissa Paahdettu Parsakaali Resepti

Herkullinen ja helppo uunissa paahdettu parsakaali.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 30 minutes
Ruokalaji: Side Dish, Lisuke
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 100 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g parsakaali paloiteltu
  • 2 rkl oliiviöljy
  • 1 tl suola
  • 0.5 tl mustapippuri jauhettu

Ohjeet 

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Levitä parsakaalin palat uunipellille leivinpaperin päälle.
  3. Ripottele päälle oliiviöljy, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
  4. Paahda uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes parsakaali on rapeaa ja kullanruskeaa.

Ravintoarvo

Calories: 100kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 4g | Fat: 7g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 300mg | Potassium: 400mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 80mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Roasted Broccoli, Paahdettu Parsakaali
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!