Valkoisten papujen keitto-ohje
Herkullinen ja täyttävä valkoisten papujen keitto, joka sopii mainiosti arki-illalliseksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 rkl oliiviöljy
- 1 kpl sipuli hienonnettuna
- 2 kpl valkosipulinkynsi murskattuna
- 400 g valkoisia papuja huuhdeltuna ja valutettuna
- 1 l kasvislientä
- 1 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Kuumenna oliiviöljy kattilassa keskilämmöllä.
Lisää hienonnettu sipuli ja murskattu valkosipuli. Kuullota, kunnes sipuli on pehmeää.
Lisää valkoiset pavut ja kasvisliemi. Kiehauta.
Anna keiton kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia.
Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile lämpimänä.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 10g | Fat: 5g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 10g | Sugar: 5g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg