Go Back
+ servings
valkoisten-papujen-keitto-ohje

Valkoisten papujen keitto-ohje

Herkullinen ja täyttävä valkoisten papujen keitto, joka sopii mainiosti arki-illalliseksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 rkl oliiviöljy
  • 1 kpl sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl valkosipulinkynsi murskattuna
  • 400 g valkoisia papuja huuhdeltuna ja valutettuna
  • 1 l kasvislientä
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Ohjeet 

  1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa keskilämmöllä.
  2. Lisää hienonnettu sipuli ja murskattu valkosipuli. Kuullota, kunnes sipuli on pehmeää.
  3. Lisää valkoiset pavut ja kasvisliemi. Kiehauta.
  4. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia.
  5. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.
  6. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile lämpimänä.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 10g | Fat: 5g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 10g | Sugar: 5g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Soup, Keitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!