Go Back
+ servings
valkosipuliperunamuusi-kukkakaalista-resepti

Valkosipuliperunamuusi Kukkakaalista Resepti

Herkullinen ja terveellinen valkosipuliperunamuusi kukkakaalista.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Side Dish, Lisuke
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 150 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 1 kpl Kukkakaali Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi
  • 2 kpl Valkosipulinkynsi Murskaa valkosipulinkynnet
  • 2 rkl Voita
  • 1 dl Maitoa
  • 1 tl Suolaa
  • 1 ripaus Mustapippuria

Ohjeet 

  1. 1. Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi.
  2. 2. Keitä kukkakaali kattilassa suolatussa vedessä noin 10-15 minuuttia, kunnes se on pehmeää.
  3. 3. Valuta kukkakaali ja palauta se kattilaan.
  4. 4. Lisää murskatut valkosipulinkynnet, voi ja maito kattilaan.
  5. 5. Muussaa ainekset perunanuijalla tasaiseksi seokseksi.
  6. 6. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.
  7. 7. Tarjoile lämpimänä.

Ravintoarvo

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 3g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 25mg | Sodium: 300mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 50mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Garlic Mashed Potatoes, Valkosipuliperunamuusi
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!