Valkosipuliperunamuusi Kukkakaalista Resepti
Herkullinen ja terveellinen valkosipuliperunamuusi kukkakaalista.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 1 kpl Kukkakaali Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi
- 2 kpl Valkosipulinkynsi Murskaa valkosipulinkynnet
- 2 rkl Voita
- 1 dl Maitoa
- 1 tl Suolaa
- 1 ripaus Mustapippuria
1. Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi.
2. Keitä kukkakaali kattilassa suolatussa vedessä noin 10-15 minuuttia, kunnes se on pehmeää.
3. Valuta kukkakaali ja palauta se kattilaan.
4. Lisää murskatut valkosipulinkynnet, voi ja maito kattilaan.
5. Muussaa ainekset perunanuijalla tasaiseksi seokseksi.
6. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.
7. Tarjoile lämpimänä.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 3g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 25mg | Sodium: 300mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 50mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg
Garlic Mashed Potatoes, Valkosipuliperunamuusi