Go Back
+ servings
valkosuklaaganache-resepti

Valkosuklaaganache-resepti

Herkullinen valkosuklaaganache, täydellinen kakkujen ja leivonnaisten täytteeksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 5 minutes
Kokonaisaika: 15 minutes
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: French, Ranskalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 300 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 200 g valkosuklaata
  • 100 ml kuohukermaa

Ohjeet 

  1. Paloittele valkosuklaa kulhoon.
  2. Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä anna sen kiehua.
  3. Kaada kuuma kerma valkosuklaan päälle ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut ja seos on tasaista.
  4. Anna ganachen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ennen käyttöä.

Ravintoarvo

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 50mg | Potassium: 100mg | Sugar: 28g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 150mg | Iron: 0.5mg

Avainsanat

Ganache, Valkosuklaa
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!