Go Back
+ servings
vihanneslihapataohje

Vihanneslihapataohje

Maukas ja täyttävä vihanneslihapata, joka sopii koko perheelle.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 1 hour
Kokonaisaika: 1 hour 20 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Pääainekset

  • 500 g Naudanliha kuutioituna
  • 3 kpl Porkkana viipaloituna
  • 2 kpl Peruna kuutioituna
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 dl Lihaliemi
  • 2 rkl Öljy
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Pippuri

Ohjeet 

  1. Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista naudanliha.
  2. Lisää sipuli ja kuullota hetki.
  3. Lisää porkkanat ja perunat, sekoita hyvin.
  4. Kaada joukkoon lihaliemi, mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Anna padan hautua miedolla lämmöllä noin 60 minuuttia.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 30g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 900mg | Fiber: 4g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 50mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Stew, Pata
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!