Bacon-herne salaatti resepti
Herkullinen ja helppo salaatti, joka yhdistää pekonin ja herneiden maut.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 200 g Pekonia
- 200 g Pakasteherneitä sulatettu
- 1 kpl Punasipuli hienonnettuna
- 2 rkl Oliiviöljyä
- 1 rkl Sitruunamehua
- 1 tl Suolaa
- 0.5 tl Mustapippuria murskattuna
Paista pekoni rapeaksi paistinpannulla. Nosta pekoni talouspaperin päälle valumaan.
Sekoita kulhossa herneet, punasipuli, oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja mustapippuri.
Lisää rapeaksi paistettu pekoni salaattiin ja sekoita hyvin.
Tarjoile heti.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 15g | Fat: 18g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 800mg | Potassium: 300mg | Fiber: 3g | Sugar: 3g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 50mg | Iron: 1.5mg
Bacon, Pekoni, Peas, Herneet