Feijoada Brasilialainen Mustapapupata
Feijoada on perinteinen brasilialainen mustapapupata, joka on täynnä makua ja ravinteita.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g mustapapuja liotettu yön yli
- 300 g savustettua makkaraa viipaloitu
- 200 g suolattua sianlihaa kuutioitu
- 1 kpl sipuli hienonnettu
- 3 kpl valkosipulinkynttä murskattu
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 2 l vettä
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipuli ja valkosipuli.
Lisää savustettu makkara ja suolattu sianliha, paista kunnes ne ovat ruskeita.
Lisää liotetut mustapavut, suola, pippuri ja vesi. Kiehauta.
Vähennä lämpöä ja hauduta kannen alla noin 2 tuntia tai kunnes pavut ovat pehmeitä.
Tarjoile riisin ja appelsiiniviipaleiden kanssa.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 800mg | Potassium: 1200mg | Fiber: 15g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 6mg