Go Back
+ servings
feijoada-brasilialainen-mustapapupata-resepteja

Feijoada Brasilialainen Mustapapupata

Feijoada on perinteinen brasilialainen mustapapupata, joka on täynnä makua ja ravinteita.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 30 minutes
Keittoaika: 2 hours
Kokonaisaika: 2 hours 30 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Brazilian, Brasilialainen
Annokset: 6 annosta
Kalorit: 450 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g mustapapuja liotettu yön yli
  • 300 g savustettua makkaraa viipaloitu
  • 200 g suolattua sianlihaa kuutioitu
  • 1 kpl sipuli hienonnettu
  • 3 kpl valkosipulinkynttä murskattu
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 l vettä

Ohjeet 

  1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipuli ja valkosipuli.
  2. Lisää savustettu makkara ja suolattu sianliha, paista kunnes ne ovat ruskeita.
  3. Lisää liotetut mustapavut, suola, pippuri ja vesi. Kiehauta.
  4. Vähennä lämpöä ja hauduta kannen alla noin 2 tuntia tai kunnes pavut ovat pehmeitä.
  5. Tarjoile riisin ja appelsiiniviipaleiden kanssa.

Ravintoarvo

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 800mg | Potassium: 1200mg | Fiber: 15g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 6mg

Avainsanat

Feijoada, Mustapapupata
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!