Gazpacho-resepti
Raikas ja kylmä espanjalainen keitto, täydellinen kuumiin kesäpäiviin.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 4 kpl Tomaatti
- 1 kpl Kurkun puolikas
- 1 kpl Vihreä paprika
- 2 kpl Valkosipulinkynsi
- 2 rkl Oliiviöljy
- 2 rkl Punaviinietikka
- 1 tl Suola
- 1 tl Mustapippuri
Pese ja pilko tomaatit, kurkku, paprika ja valkosipuli.
Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita tasaiseksi.
Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää oliiviöljy ja punaviinietikka.
Jäähdytä jääkaapissa vähintään tunti ennen tarjoilua.
Calories: 100kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 2g | Fat: 5g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 500mg | Potassium: 400mg | Fiber: 3g | Sugar: 10g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 30mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg