Karamellikorvapuustiresepti
Herkullinen resepti karamellikorvapuusteille, jotka sulavat suussa.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Taikina
- 2.5 dl maitoa
- 25 g hiivaa
- 1 dl sokeria
- 1 tl suolaa
- 7 dl vehnäjauhoja
- 100 g voita sulatettuna
Täyte
- 50 g voita pehmeää
- 1 dl sokeria
- 2 rkl kanelia
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva.
Lisää sokeri, suola ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi.
Lisää sulatettu voi ja loput jauhot vähitellen. Vaivaa taikina kimmoisaksi.
Anna taikinan kohota liinan alla noin 30 minuuttia.
Kauli taikina levyksi ja levitä pehmeä voi päälle. Ripottele sokeri ja kaneli tasaisesti.
Kääri taikina rullaksi ja leikkaa noin 2 cm paksuisiksi paloiksi.
Aseta palat uunipellille leivinpaperin päälle ja anna kohota vielä 15 minuuttia.
Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pullat ovat kauniin kullanruskeita.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Cinnamon Rolls, Korvapuusti