Go Back
+ servings
karamellikorvapuustiresepti

Karamellikorvapuustiresepti

Herkullinen resepti karamellikorvapuusteille, jotka sulavat suussa.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 30 minutes
Keittoaika: 15 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Taikina

  • 2.5 dl maitoa
  • 25 g hiivaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 7 dl vehnäjauhoja
  • 100 g voita sulatettuna

Täyte

  • 50 g voita pehmeää
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl kanelia

Ohjeet 

  1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva.
  2. Lisää sokeri, suola ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Lisää sulatettu voi ja loput jauhot vähitellen. Vaivaa taikina kimmoisaksi.
  4. Anna taikinan kohota liinan alla noin 30 minuuttia.
  5. Kauli taikina levyksi ja levitä pehmeä voi päälle. Ripottele sokeri ja kaneli tasaisesti.
  6. Kääri taikina rullaksi ja leikkaa noin 2 cm paksuisiksi paloiksi.
  7. Aseta palat uunipellille leivinpaperin päälle ja anna kohota vielä 15 minuuttia.
  8. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pullat ovat kauniin kullanruskeita.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Cinnamon Rolls, Korvapuusti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!