Go Back
+ servings
pan-de-sal-resepti

Pan de Sal -resepti

Pan de Sal on pehmeä ja herkullinen filippiiniläinen leipä, joka sopii täydellisesti aamiaiselle tai välipalaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 15 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Breakfast, Aamiainen
Keittiö: Filipino, Filippiiniläinen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 150 kcal

Ainesosat 

Ainesosat

  • 500 g Vehnäjauhoja
  • 7 g Kuivahiivaa
  • 50 g Sokeria
  • 1 tl Suolaa
  • 250 ml Lämmintä vettä
  • 60 g Voita, sulatettuna
  • 1 kpl Kananmuna
  • 50 g Leivänmuruja

Ohjeet 

  1. Sekoita kulhossa lämmin vesi, sokeri ja kuivahiiva. Anna seistä 5-10 minuuttia, kunnes seos kuplii.
  2. Lisää sulatettu voi, kananmuna ja suola. Sekoita hyvin.
  3. Lisää vehnäjauhot vähitellen ja vaivaa taikinaa, kunnes se on sileä ja elastinen.
  4. Peitä taikina liinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa noin 1 tunti, kunnes se on kaksinkertainen.
  5. Vaivaa taikinaa kevyesti ja jaa se 16 osaan. Muotoile osat palloiksi.
  6. Pyörittele pallot leivänmuruissa ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille. Anna kohota vielä 30 minuuttia.
  7. Paista 190°C uunissa 15 minuuttia tai kunnes leivät ovat kullanruskeita.

Ravintoarvo

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 28g | Protein: 4g | Fat: 3g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 200mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 5g | Vitamin A: 50IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Bread, Leipä
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!