Go Back
+ servings
punajuurikeitto-ohje

Punajuurikeitto-ohje

Maukasta ja terveellistä punajuurikeittoa.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Soup, Keitto
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 150 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Punajuuria kuorittuna ja kuutioituna
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 litra Kasvislientä
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 1 tl Suolaa
  • 0.5 tl Mustapippuria

Ohjeet 

  1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipuli ja valkosipuli.
  2. Lisää punajuurikuutiot ja kasvisliemi. Keitä noin 30 minuuttia, kunnes punajuuret ovat pehmeitä.
  3. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile lämpimänä.

Ravintoarvo

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 3g | Fat: 5g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 600mg | Potassium: 400mg | Fiber: 5g | Sugar: 10g | Vitamin C: 10mg | Calcium: 40mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Beetroot, Punajuuri
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!