Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Punajuurikeitto-ohje
Maukasta ja terveellistä punajuurikeittoa.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
15
minutes
mins
Keittoaika:
30
minutes
mins
Kokonaisaika:
45
minutes
mins
Ruokalaji:
Soup, Keitto
Keittiö:
Finnish, Suomalainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
150
kcal
Ainesosat
Ainekset
500
g
Punajuuria
kuorittuna ja kuutioituna
1
kpl
Sipuli
hienonnettuna
2
kpl
Valkosipulinkynttä
hienonnettuna
1
litra
Kasvislientä
2
rkl
Oliiviöljyä
1
tl
Suolaa
0.5
tl
Mustapippuria
Ohjeet
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipuli ja valkosipuli.
Lisää punajuurikuutiot ja kasvisliemi. Keitä noin 30 minuuttia, kunnes punajuuret ovat pehmeitä.
Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.
Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile lämpimänä.
Ravintoarvo
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
20
g
|
Protein:
3
g
|
Fat:
5
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Sodium:
600
mg
|
Potassium:
400
mg
|
Fiber:
5
g
|
Sugar:
10
g
|
Vitamin C:
10
mg
|
Calcium:
40
mg
|
Iron:
1
mg
Avainsanat
Beetroot, Punajuuri
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!