Go Back
+ servings
raparperi-kastikkeen-resepti

Raparperi-kastikkeen resepti

Herkullinen raparperi-kastike, joka sopii hyvin jälkiruokien kanssa.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 30 minutes
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 150 kcal

Ainesosat 

Ainesosat

  • 500 g Raparperi pilkottuna
  • 200 g Sokeri
  • 1 dl Vesi
  • 1 tl Vaniljasokeri

Ohjeet 

  1. Laita raparperit, sokeri ja vesi kattilaan.
  2. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmeitä.
  3. Sekoita joukkoon vaniljasokeri.
  4. Anna kastikkeen jäähtyä ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 37g | Protein: 1g | Sodium: 5mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 35g | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 0.5mg

Avainsanat

Rhubarb, Raparperi
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!