Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Raparperi-kastikkeen resepti
Herkullinen raparperi-kastike, joka sopii hyvin jälkiruokien kanssa.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
10
minutes
mins
Keittoaika:
20
minutes
mins
Kokonaisaika:
30
minutes
mins
Ruokalaji:
Dessert, Jälkiruoka
Keittiö:
Finnish, Suomalainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
150
kcal
Ainesosat
Ainesosat
500
g
Raparperi
pilkottuna
200
g
Sokeri
1
dl
Vesi
1
tl
Vaniljasokeri
Ohjeet
Laita raparperit, sokeri ja vesi kattilaan.
Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmeitä.
Sekoita joukkoon vaniljasokeri.
Anna kastikkeen jäähtyä ennen tarjoilua.
Ravintoarvo
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
37
g
|
Protein:
1
g
|
Sodium:
5
mg
|
Potassium:
200
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
35
g
|
Vitamin C:
10
mg
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
0.5
mg
Avainsanat
Rhubarb, Raparperi
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!