Go Back
+ servings
sitruunabundt-kakun-resepti

Sitruunabundt-kakun resepti

Raikas ja herkullinen sitruunabundt-kakku, joka sopii täydellisesti kahvipöytään.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 45 minutes
Kokonaisaika: 1 hour
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 300 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 3 dl Vehnäjauhoja
  • 2 dl Sokeria
  • 1 tl Leivinjauhetta
  • 1 tl Vaniljasokeria
  • 2 kpl Kananmunaa
  • 1 dl Maitoa
  • 1 dl Öljyä
  • 1 kpl Sitruunan kuori raastettuna
  • 0.5 dl Sitruunamehua

Ohjeet 

  1. 1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. 2. Voitele ja jauhota bundt-vuoka.
  3. 3. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
  4. 4. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi toisessa kulhossa.
  5. 5. Lisää munasokerivaahtoon öljy, maito, sitruunan kuori ja mehu.
  6. 6. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
  7. 7. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa noin 45 minuuttia.
  8. 8. Anna kakun jäähtyä ennen kumoamista ja tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 5g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Lemon Cake, Sitruunakakku
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!