Suklaajuustokakun resepti
Herkullinen suklaajuustokakku, joka on helppo valmistaa.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Pohja
- 200 g Digestive-keksejä murskattuna
- 100 g Voita sulatettuna
Täyte
- 400 g Tuorejuustoa
- 200 g Suklaata sulatettuna
- 2 dl Sokeria
- 3 kpl Kananmunia
- 1 tl Vaniljasokeria
Murskaa keksit ja sekoita sulatettu voi joukkoon. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
Sekoita tuorejuusto ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen, sekoittaen hyvin jokaisen jälkeen.
Sulata suklaa ja sekoita se täytteeseen. Lisää vaniljasokeri.
Kaada täyte pohjan päälle ja paista 160 asteessa noin 60 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä ja siirrä se jääkaappiin vähintään 4 tunniksi ennen tarjoilua.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 8g | Fat: 30g | Saturated Fat: 18g | Cholesterol: 120mg | Sodium: 300mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 100mg | Iron: 2mg
Chocolate Cheesecake, Suklaajuustokakku