Go Back
+ servings
suklaajuustokakun-resepti

Suklaajuustokakun resepti

Herkullinen suklaajuustokakku, joka on helppo valmistaa.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 1 hour
Kokonaisaika: 1 hour 20 minutes
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: International, Kansainvälinen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 450 kcal

Ainesosat 

Pohja

  • 200 g Digestive-keksejä murskattuna
  • 100 g Voita sulatettuna

Täyte

  • 400 g Tuorejuustoa
  • 200 g Suklaata sulatettuna
  • 2 dl Sokeria
  • 3 kpl Kananmunia
  • 1 tl Vaniljasokeria

Ohjeet 

  1. Murskaa keksit ja sekoita sulatettu voi joukkoon. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Sekoita tuorejuusto ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen, sekoittaen hyvin jokaisen jälkeen.
  3. Sulata suklaa ja sekoita se täytteeseen. Lisää vaniljasokeri.
  4. Kaada täyte pohjan päälle ja paista 160 asteessa noin 60 minuuttia.
  5. Anna kakun jäähtyä ja siirrä se jääkaappiin vähintään 4 tunniksi ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 8g | Fat: 30g | Saturated Fat: 18g | Cholesterol: 120mg | Sodium: 300mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Chocolate Cheesecake, Suklaajuustokakku
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!