Go Back
+ servings
tuorejuustopiirakan-resepti

Tuorejuustopiirakan resepti

Herkullinen tuorejuustopiirakka, joka sopii hyvin kahvipöytään tai jälkiruoaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 40 minutes
Kokonaisaika: 1 hour
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Pohja

  • 200 g Digestive-keksejä
  • 100 g Voita sulatettuna

Täyte

  • 400 g Tuorejuustoa
  • 2 dl Sokeria
  • 3 Munaa
  • 1 tl Vaniljasokeria

Ohjeet 

  1. Murskaa Digestive-keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos uunivuoan pohjalle.
  2. Sekoita tuorejuusto, sokeri, munat ja vaniljasokeri kulhossa tasaiseksi massaksi.
  3. Kaada täyte keksipohjan päälle ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
  4. Anna piirakan jäähtyä ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 6g | Fat: 22g | Saturated Fat: 14g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Cheesecake, Juustokakku
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!