Tuorejuustopiirakan resepti
Herkullinen tuorejuustopiirakka, joka sopii hyvin kahvipöytään tai jälkiruoaksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Pohja
- 200 g Digestive-keksejä
- 100 g Voita sulatettuna
Täyte
- 400 g Tuorejuustoa
- 2 dl Sokeria
- 3 Munaa
- 1 tl Vaniljasokeria
Murskaa Digestive-keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos uunivuoan pohjalle.
Sekoita tuorejuusto, sokeri, munat ja vaniljasokeri kulhossa tasaiseksi massaksi.
Kaada täyte keksipohjan päälle ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Anna piirakan jäähtyä ennen tarjoilua.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 6g | Fat: 22g | Saturated Fat: 14g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg