Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Valkosipuli-Aioli-resepti
Herkullinen ja helppo valkosipuli-aioli kotona tehtäväksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
10
minutes
mins
Kokonaisaika:
10
minutes
mins
Ruokalaji:
Side Dish, Lisuke
Keittiö:
Mediterranean, Välimerellinen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
200
kcal
Ainesosat
Ainekset
2
kpl
Valkosipulinkynttä
murskattuna
1
kpl
Kananmunankeltuainen
1
tl
Dijon-sinappi
1
rkl
Sitruunamehu
tuorepuristettu
1
dl
Oliiviöljy
1
ripaus
Suola
1
ripaus
Mustapippuri
jauhettuna
Ohjeet
Sekoita valkosipuli, kananmunankeltuainen, dijon-sinappi ja sitruunamehu kulhossa.
Vatkaa seosta ja lisää oliiviöljy ohuena nauhana, kunnes seos on paksua ja tasaista.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile heti tai säilytä jääkaapissa.
Ravintoarvo
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
1
g
|
Protein:
1
g
|
Fat:
22
g
|
Saturated Fat:
3
g
|
Cholesterol:
27
mg
|
Sodium:
100
mg
|
Potassium:
20
mg
|
Vitamin A:
50
IU
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
10
mg
|
Iron:
0.2
mg
Avainsanat
Aioli, Valkosipuli-Aioli
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!