Go Back
+ servings
vodka-kastikkeen-resepti

Vodka-kastikkeen resepti

Herkullinen vodka-kastike pastalle tai muille ruoille.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 30 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 rkl oliiviöljy
  • 1 kpl sipuli, hienonnettuna
  • 2 kpl valkosipulinkynsi, murskattuna
  • 400 g tomaattimurska
  • 1 dl vodka
  • 1 dl kerma
  • 1 tl suola
  • 0.5 tl mustapippuri

Ohjeet 

  1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa keskilämmöllä.
  2. Lisää hienonnettu sipuli ja murskattu valkosipuli. Kuullota, kunnes sipuli on pehmeää.
  3. Lisää tomaattimurska ja sekoita hyvin.
  4. Kaada joukkoon vodka ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  5. Lisää kerma, suola ja mustapippuri. Sekoita ja anna hautua vielä 5 minuuttia.
  6. Tarjoile pastan tai muun ruoan kanssa.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 2g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 500mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Vodka Sauce, Vodka-kastike
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!