Vodka-kastikkeen resepti
Herkullinen vodka-kastike pastalle tai muille ruoille.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 rkl oliiviöljy
- 1 kpl sipuli, hienonnettuna
- 2 kpl valkosipulinkynsi, murskattuna
- 400 g tomaattimurska
- 1 dl vodka
- 1 dl kerma
- 1 tl suola
- 0.5 tl mustapippuri
Kuumenna oliiviöljy kattilassa keskilämmöllä.
Lisää hienonnettu sipuli ja murskattu valkosipuli. Kuullota, kunnes sipuli on pehmeää.
Lisää tomaattimurska ja sekoita hyvin.
Kaada joukkoon vodka ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
Lisää kerma, suola ja mustapippuri. Sekoita ja anna hautua vielä 5 minuuttia.
Tarjoile pastan tai muun ruoan kanssa.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 2g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 500mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Vodka Sauce, Vodka-kastike