Yksittäiset kreikkalaiset pita-pizzat -resepti
Herkulliset ja helpot kreikkalaiset pita-pizzat, jotka valmistuvat nopeasti arki-illalliseksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 4 kpl Pita-leipää
- 200 g Tomaattikastiketta
- 150 g Fetajuustoa
- 100 g Oliiveja
- 1 kpl Punainen sipuli viipaloituna
- 1 rkl Oliiviöljyä
- 1 tl Kuivattua oreganoa
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Aseta pita-leivät leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Levitä tomaattikastike pita-leipien päälle.
Murenna fetajuusto ja ripottele se pita-leipien päälle.
Lisää viipaloidut oliivit ja punasipuli.
Ripottele päälle oliiviöljy ja oregano.
Paista uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes pita-pizzat ovat rapeita ja juusto on sulanut.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 12g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 25mg | Sodium: 600mg | Potassium: 200mg | Fiber: 4g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg